Liiketilan mainosteippaus • Banderollit • Valomainokset • Kohokirjaimet - 3D Logo • Ikkunoiden teippaus

Mainosteippaukset 

mainosteippausTeemme mainosteippaukset avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta asennukseen. Voimme tarjota suunnittelupalvelua. 

Yksi tärkeimmistä seikoista on miettiä mitä halutaan brändillä kertoa, missä ja miten se näkyisi parhaiten. Mietimme yhdessä yrityksesi Brändi-ulkoasu ja toteutamme sen mahdollisimman hyvin. Voimme tehdä mainosteippaukset asiakkaan toimittamien valmiiden aineistojen pohjalta. 

Mainosteippaus tarvitsee laadukkaan suunnittelun ja toteutuksen. Se, miten brändi vaikuttaa ja näkyy katukuvassa, vaikutta suoraan yrityksesi myyntiin ja kannattavuuteen.

 

Liiketila teippaukset

mainosteippaus 3

Laadukas mainosteippaus ja korkeatasoiset tuotemerkinnät auttavat paremmin erottumaan ympäristössä. Toteutamme kaikki mainosteippaukset alusta loppuun vankalla ammattitaidolla. Tyhjät pinnat kuten seinät, näyteikkunat, tiskit kannattaa tehokasti hyödyntää mainosteippauksella koska ne toimii käyntikorttina yrityksellesi.

Jos yrityksellä on omia ajoneuvoja käytössä, kannatta miettiä myös niiden teippausta, koska se on liikkuva mainospintaa, jonka voidaan laittaa tehokasti liikkeelle, meidän kautta onnistuu sekä suunnittelu että näyttävä auton mainosteippaus.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu mainosteippaus maksaa itsensä nopeasti takaisin.

 

 

Valomainokset

valomainosSuunnittelemme ja toteutamme erilaiset ja monipuolisesti valomainokset. Tärkeä seikka on miettiä valomainoksen ulkoasun ja kuinka paljon haluaa sijoittaa siihen rahaa. Tänä päivänä LED teknologia mahdollista ympäristöystävälliset ja monimuotoiset ratkaisut.

Jos liiketila tarvitse näkyvyyttä tai erottavuutta, siinä tapauksessa järkevä vaihtoehto on käyttää LED- irtokirjaimet, ne voivat olla logoja, kirjaimia, symboleita. Valomainoskotelot parantavat näkyvyyttä ja ovat erittäin monipuolisia valomainoksia, joiden valaistus ja muoto vaihtele, oikein toteutettuna se on tehokas valomainonnan muoto. Valomainoskotelon taustalevyyn on asennettu LEDmoduuleita ja etulevy läpäise valoa. Pääsääntöisesti valomainoskotelo on kaikista edullisin valomainos ratkaisu.

 

Kohokirjaimet - 3D Logo

Kohokirjaimet 2Kohokirjaimet tuovat erottuvuutta ja tyylikyytä toimitiloihin, samalla 3D logo tuo erityisen vaikutelman. Valmistamme kohokirjaimet ja logoja useilla eri paksuuksilla 3-40mm eri väreillä ja materiaaleilla; Foam kirjaimet ja logot maalaamme tai teippaamme haluttuun sävyyn. Tarjoamme asiakkaalle sopivimman materiaalin riippuen mm. kirjainten koosta ja halutusta paksuudesta. 

Voimme asentaa kirjaimet asiakkaan liiketilassa, seinään asennettavien kirjainten kiinnitys tapahtuu kaksipuoleisella teipillä mikä mahdollistaa niiden helpon irrottamisen ja käyttämisen uudelleen.

Voitte tilata meiltä asennus valmiit kirjaimet itse asennettavaksi, kirjainten mukana toimitamme sinulle asennus sabluunan.

 

 

Banderolli

BanderolliBanderolli on näyttävä ja kustannustehokas mainosratkaisu, joka voidaan asentaa sekä sisä että ulkotiloihin. Banderollin hinta määräytyy koon mukaan, joka toimitetaan sen kokoisena kuin asiakas haluaa. PVC-materiaalista tehty banderolli osat voidaan hitsata yhteen, jolloin mainosbanderollista voi tehdä niin suuren, kuin tarve vaatii. Suurella painotuotteella näyt ja erotut ja taustavalaistuksella saadaan tehtyä viimeisen silauksen. PVC materiaali kestää säätä ja kulutusta, ne tulostetaan UV-väreillä, jolloin värit eivät haalistu sään vaikutuksesta, näkyvät selkeinä ja kirkkaina, siksi banderolli on edullinen ja hyvä investointi sekä väliaikaisen tai pysyvään markkinointiviestiin. Räätälöimme ja asennamme paikoilleen sinulle sopiva banderolli toiveidesi mukaan. Kiinnitys  alumiinikehykseen.