Autoverhoomo

Autoverhoomo - Sisustan korjaus - Auton verhoilu

auto verhoomo

Ajoneuvon sisustan uudelleen verhoilu on vaikea prosessi, jotta asiakas saisi haluamansa lopputuloksen on tärkeintä löytää työhön alan ammattilaiset, oikeat tuotteet ja luotettava autoverhoomo. Aito nahka ja Alcantara ovat parhaita ja suosituimpia materiaaleja autoverhoiluun. Ajoneuvoihin soveltuva nahka on kalliimpaa kuin huonekaluissa käytettävä nahka. Monet autoverhoomot, jotka yrittävät päästä halvemmalla ja tehdä enemmän voittoa, käyttävät ajoneuvonahan sijaan tavallista nahkaa ja lyhyen ajan kuluttua asiakas joutuu pettymään.

Teemme ajoneuvojen kaikki sisustan korjaukset ja verhoilut, penkkien korjaus, lämmitin ja airbagelementtien asennukset, ratin verhoilu. Haluamme tarjota asiakkaille vain parhaita materiaaleja ja korkealaatuista työjälkeä siksi käytämme todella tunnettuja brändeä kuten Mah, Monza, Alcantara, jotka ovat osoittaneet ensiluokkaisuudessa teknisissä materiaaleissa.

Nahka
autoverhoomo 1

On paljon syitä miksi ajoneuvo verhoilussa käytettävän nahan tulisi olla parasta mahdollista: Aito nahka on luonnon tuote ja sen takia se kestää kovat lämpövaihtelut, sitä saa monella eri pinnalla ja värillä. Nappanahka on härän pintanahkaa se on sileää ja erittäin pehmeää, jonka ansiosta helppo hoitaa ja pitää puhtaana. Saatavilla myös nappanahka paljon edullisemmin kakkosluokkana.Aidon nappanahan tunnistat sen pehmeydestä ja virheettömyydestä. Nappanahka on myös kalliimpaa kuin tavallinen nahka. Nappanahkaa käytetään yleensä premium luokan autojen verhoiluissa. Saatavilla myös saman näköistä keinonahkaa ja sitä käytetään penkkien selkänojan takaosissa. Keinonahka kestää hyvin kova kulutusta ja on pitkäkestoinen näissä osissa mutta ei kuitenkaan hengitä samalla tavalla kuin aito nahka ja tämän takia sen päällä istuminen voi olla todella epämiellyttävää. Emme suosittele käyttämään keinonahkaa koko sisustan verhoilussa.

Alcantara kankaat
autoverhoomo 3

Alcantara on ainoa alkuperäinen ultramikrokuitukangas. Alcantara on kestävä, kaunis, pehmeä, helppohoitoinen ja oikein hoidettuna erittäin pitkäikäinen materiaali. Kangasta ei ole kudottu vaan se on valmistettu huovuttamalla tekstiilikuidut tiiviiksi ja vahvaksi yhteenkietoutuneiden kuitujen muodostamaksi kuitumatoksi. Juuri tämä valmistusmenetelmä tekee Alcantarasta niin kestävän.

Alcantaran etuihin voidaan laskea myös nämä:

  • Alcantaran hoito ei ole vaativaa. Kangas pysyy uuden näköisenä kun pyyhit aika ajoin kostealla ja harjaat kevyesti pehmeällä harjalla. Tahranpoistossa voi käyttää laimennettuna saippuaa tai shampoota. Puhdistaessasi vältä kovaa hankaamista.
  • Jo 10 vuoden ajan olemme toteuttaneet asiakkaidemme toiveita ja mielikuvitusta käyttäen vain parhaita saksalaisen MAH:n toimittamia materiaaleja. Asiakkaamme luottavat ammattitaitoomme autojen ja veneiden sisustan verhoilussa.