Auton suojateippaus / Kiveniskuteippi

PremiumShield Elite kiveniskuteippi on markkinajohtaja sekä USA:ssa että Euroopassa. Kalvoissa on 10 vuoden takuu halkeilua ja kuplimista vastaan ja huippuunsa kehitetyt asennusominaisuudet, kalvossa on tehokas UV-suoja joka estää sitä kellastumasta. Patentoitu PremiumShield® on kirkkaasta polyuretaanikalvosta valmistettu suojakalvo, joka soveltuu kaikille pinnoille niin autoissa, veneissä kuin perävaunuissa. Auton peseminen ja vahaaminen, onnistuu normaaliin tapaan. Tämä kiveniskuteippi on testattu ympäri maailman eri olosuhteissa ja tulokset ovat osoittaneet sen olevan vahvin maalipinnan suojamateriaali markkinoilla.  Me uskomme tuotteeseemme niin paljon, että annamme sille markkinoiden parhaan takuu! PremiumShield® kiveniskuteippi on saanut OEM hyväksynnän ja sitä asennetaan tehtailla uusiin ajoneuvoihin.

Oikein asennettu PremiumShield kiveniskuteippi on näkymätön suoja maali ja muille pinnoille. PremiumShield on investointi, joka maksaa itsensä takaisin kohonneena jälleenmyyntiarvona. Siksi se on myös suosittu yritysautoissa ja autovuokraamoissa. PremiumShield kiveniskuteippi on asentajan ystävä. Se kestää useita irrotuksia ennen lopullista asennusta.

PremiumShield® on suunniteltu pysyväksi pinnaksi. Tarvittaessa se on myös poistettavissa ilman, että maalipinta vaurioituu. PremiumShield kalvoa suositellaan hoidettavaksi siihen suunnitteluilla tuotteilla. Sen voi kuitenkin pestä ja vahata kuten pinnoittamattomat pinnat. Kalvo ei laskee UV-valon läpi, joten maalipinta ei vanhenee samoin kuin muut maalipinnat. 

 

Auton suojateippaus kiveniskuteippi