Auton mainosteippaus • Mainosteippaukset • Autoteippaus

Auton mainosteippaukset

auton mainosteippaus 2

Ajoneuvoteippaus vaikuttaa pitkään se on myös edullinen mainosmedia, joka kannattaa hyödyntää! Autossa on runsaasti mainospintaa joka voidaan laittaa tehokasti töihin mainosteippauksella, etuina ovat vaikutuksen pitkäikäisyys ja toistavuus.

Autoteippauksessa käytamme aina laadukaita ja tunnettuja teippaus kalvoja. Laadukkas ja näyttävä auton mainosteippaus viesti tehokkaasti yrityskuvaa. Siksi on tärkeää, että yrityksesi ja tuotteesi näkyvät edustavana ajokalustossasi. Teippaus muotoutuu kaikkiin pintoihin ja oikealla jälkikäsittelyllä se pysyy kiinni niin yliteippauksissa kuin suurkuvatulosteissakin. Hyödynnä ilmainen liikkuva mainospintasi!

 

Ajoneuvomainos

auton mainosteippaus 4Ajoneuvomainonta sopii yrityksen tunnettuuden lisäämiseen. Tyylikäs ja hyvin suunniteltu autoteippaus erottuu liikenteessä samalla tuo selkeästi yrityksen tuotteen tai palvelun julkistamiseen, imagon rakentamiseen ja mainostaa 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa. Auton mainosteippaus hinta vaihtele tapauskohtaisesti, helpoin tapa saada työlle hinta on liittää sähköpostiin kuva itse kohteesta, mitä tekstiä siihen olisi tulossa sekä mahdolliset vektori logot jos jo olemassa.

Auton mainosteippaus voi olla hyvin yksinkertainen tai todella näyttävä. Pääasia, että mainosteippaus tukee yrityksesi idea. Hyvin suunniteltu automainos ei välttämättä takaa uuden brändin syntymistä.

 

Autoteippaukset

auton mainosteippaus 1

Auton yliteippaus kannattaa tehdeä, jos autosi väri ei istu yrityksesi väreihin, harkitse vakavasti auton värin muuttamista yrityksen väreihin yliteippaamalla. Värejä ei pitäisi lähteä muuttelemaan ilman erityisen päteviä syitä, joita ei yleensä ole.

Autossa ei pitäisi esiintyä mitään sellaisia graafisia elementtejä, joita et markkinoinnissasi muutenkaan käytä.

Ajoneuvomainonnan ainoa järkevä yhteystieto on WWW osoite ja puhelin numero. Kannatta myös pitää auton puhtaana jotta se luo hyvään kuvan yrityksestä.

 

 

Mainosteippauksen hinta

auton mainosteippauksen hinta

Auton mainosteippaus menee kaavalla neliöt x materiaalin hinta x työtunnit, onko tarvetta suurkuvatulostukselle, jos asiakkaalla ei ole omia tiedostoja hintaan lasketaan myös suunnittelu. Mainosteippaus suunnitellaan asiakkaan toivomuksen mukaan ja luonnos teippauksesta lähetetään asiakkaalle hyväksyttäväksi. Jos asiakas haluaa muutoksia, niin niistä tehdään uusi ehdotus. Lopulliseen versioon päädyttäessä asiakkaalle ilmoitetaan sitova hinta ja samalla asiakas näkee lopputuloksen ennen kuin teippausta aloitetaan.

Mainosteppauksen hinta haarukka autosta ja teippauksesta riippuen 90 - 3000€ välissä. Kuvassa olevat malliesimerkit ovat suunta antavia, jokainen autoteippaus hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

 
Hyödynnä ilmainen ja liikkuva mainospintasi!